wat ik doe, ontwerpen en maken
     
Sinds 2012 combineer ik twee passies die ik al jaren heb, maken en bedenken. Ik ben opgeleid in Delft tot architect en opgegroeid in een familie waar het maken van dingen de gewoonste zaak van de wereld is. Met veel passie en plezier maak ik zelf de interieurs en objecten die ik ontwerp. Hierbij zijn vakmanschap en vindingrijkheid erg belangijk. Voor mij is creativiteit hetzelfde als vindingrijkheid, orginele oplossingen bedenken en deze laten uitgroeien tot unieke, op maat gemaakte projecten.    
 
Ik ben opgeleid tot architect. Ik heb HTS Bouwkunde Rotterdam en TU-Delft beiden afgerond en heb tien jaar mijn eigen architectenbureau gehad. In die tijd heb ik met veel passie en plezier aan mooie projecten gewerkt voor verschillende opdrachtgevers.    
 
Al op jonge leeftijd leerde ik van mijn opa hoe je een bootje in een fles kan maken. Ik herinner me dat dat mij zo fascineerde. Ik dacht echt dat het onmogelijk was om een bootje door zo'n klein gaatje te krijgen. Toen begreep ik nog niet zo goed waarom het me zo fascineerde, nu begrijp ik dat het de combinatie is van vakmanschap en vindingrijkheid. Creativiteit staat voor mij gelijk aan vindingrijkheid.    
 
- Ben Huygen